"Asiantuntevaa fysio- ja lymfaterapiaa vuosien kokemuksella"

Fysioterapia ja lymfaterapia Mäntsälässä

Tarjoan asiantuntevaa fysioterapiaa, lymfaterapiaa, nikama- ja nivelkäsittelyä sekä hermokudoksen ja lihaskalvon käsittelyä vuosien kokemuksella. Vastaanottoni sijaitsee Mäntsälän keskustassa - tervetuloa!

Fysioterapeutin palvelut

Tarjoan monipuolisia fysio- ja lymfaterapiapalveluja kehon hyvinvoinnin hyväksi vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Palveluihini kuuluvat:

Fysioterapia
Fysioterapian tavoitteena on parantaa asiakkaan toimintakykyä ja liikkumista terapeuttisen harjoittelun ja manuaalisen terapian avulla

Lymfaterapia
Lymfaterapiassa olen erikoistunut erityisesti LYKO-terapiaan eli lymfahoidon kokonaisuus -terapiaan, jolla hoidetaan erilaisia turvotuksia tukemalla imusuoniston toimintaa. Olen myös Suomen Lymfahoito ry:n jäsen, joiden nettisivuilta (((http://www.suomenlymfahoito.net/lyko))) löydät lisätietoa lymfaterapiasta.

Nikama- ja nivelkäsittely
Nikama- ja nivelkäsittelyllä hoidetaan nikamien ja nivelten toimintahäiriöitä vapauttamalla nivel tai nikama manipulaation tai mobilisaation avulla toimimaan sen normaalilla fysiologisella liikelaajuudella.

Hermokudoksen käsittely
Hermokudoksen mobilisoinnista käytetään myös nimitystä NKM, eli neuraalikudoksen mobilisointi. Hermokudoksen normaali liikkuvuus saattaa rajoittua liikerajoitusten ja lihaskireyksien johdosta ja aiheuttaa mm. säteilevää kipua. Hermokudoksen käsittelyllä helpotetaan näitä kiputiloja.

Faskia eli lihaskalvon käsittely
Faskiat ovat lihaksiamme ympäröiviä lihaskalvoja, jotka tukevat yksittäisten lihasten tehtäviä ja liittävät kehon lihaksiston yhteen. Lihaskalvon käsittelyssä syvää faskiakudosta hoidetaan manuaalisin menetelmin käsin.

Varaa aika fysioterapiaan!

Tarjoan asiantuntevaa fysioterapiaa vuosien kokemuksella Mäntsälän keskustassa. Ota yhteyttä ja varaa aika kehosi hyvinvoinnille!

RR-Fysio

Keskuskatu 11, katutaso

04600 Mäntsälä

01 966 9099

raisa.rautio@gmail.com

www.rrfysio.fi